Om je beter van dienst te zijn maakt Trouwkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Zolang de post blijft bezorgen, blijven wij je bestellingen verzenden. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Sluiten

Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze trouwkaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

28-06-2020 - 18:02:38

Fijne website en bij vragen krijg je snel een reactie. Snelle levering!

28-06-2020 - 13:51:20

Zeer tevreden. Hebben makkelijk zelf onze kaartjes kunnen ontwerpen en aanpassen. Snelle levering, ook van de proefdruk.

28-06-2020 - 08:55:53

Super snelle service; zowel aanpassingen aan de leesproef als het drukken en verzenden van het uiteindelijke kaartje ging erg snel! Netjes verpakt en goed contact met medewerkers.
Enige minpunt is dat je tijdens het maken van je kaart de prijs niet meer ziet en er bij het afrekenen wel ineens meer kosten bijkomen dan de prijs van de kaart (verzendkosten zijn logisch, maar drukkosten en foto (die ook in het standaard ontwerp zit) hadden beter al in de kaartprijs verwerkt kunnen worden wat ons betreft.

28-06-2020 - 05:50:23

Super fijne ervaring!!
Communicatie is heel goed en snel.
Site erg heel makkelijk en overzichtelijk.
Kwaliteit is erg goed!

Heel blij met jullie!!

27-06-2020 - 22:49:18

Top gedaan! Drie keer op rij geweldig werk geleverd.
Heel vlot en precies zoals besteld. Handig de enveloppen voor de tijd.

26-06-2020 - 08:12:28

Wij hebben uitnodigingen besteld bij La Carte. Het uitzoeken en maken van de kaarten is prima te doen. Ze onderhouden het contact goed en reageren snel op een vraag. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk. Na het definitief bestellen van de kaarten duurde het slechts 3 dagen voor ze bezorgd werden.
Wij zijn zeer tevreden.

25-06-2020 - 14:17:30

Mooie kaarten, goede service en bij minpunten aan de kaart snel geholpen en verholpen.

23-06-2020 - 22:37:55

Goed en makkelijk proces, je merkt dat ze ervaring met geboorte kaartjes hebben. Kwaliteit was echt too en levering lekker snel.

22-06-2020 - 09:29:37

Duurde lang voordat de kaarten verstuurd werden

22-06-2020 - 07:24:25

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering .
Super blij met het eindresultaat

22-06-2020 - 04:32:33

Ons eindresultaat was prachtig!
*** heeft erg goed geluisterd dat stelde mij gerust.
Ze heeft op het laatst alle wijzigingen doorgevoerd en super goed meegedacht.
Na weken peinzen heb ik door het vertrouwen de knoop doorgehakt.
Proefdrukken kwamen snel. En ik ben blij ze eerst gezien te hebben. Vind het echt iets uitmaken, glad papier versus geschept papier etc.


Prachtige enveloppen, romantische kaart ( Jade/vlinder) en snelle levering.

Advies:

niet te veel doorverwijzen naar de website / je account
Ik geloof dat *** mij mailden daarmee. Ik wilde het gewoon vaak even telefonisch bespreken en toch een “ mens” spreken en wilde minder doorverwezen worden naar jullie online tool. De online tool vond ik niet prettig en ik twijfelde steeds of ik het wel goed deed. Vaak zag ik ook niet hoe het nu echt werkte terwijl ik heel veel online doe... een gebruiksvriendelijke versie zou echt beter zijn.

Actievere meer hands on collega’s zoals Ilja zou ook super zijn al is het alleen maar mbt snelheid

Verder heel erg tevreden!! Vier sterren wat mij betreft

21-06-2020 - 14:50:45

Snelle levering en aanpassingen (indien gewenst).
Echt een aanrader!

21-06-2020 - 12:09:49

Het was weer zoals we hoopte dat het zou zijn bedankt

21-06-2020 - 11:48:04

Super snelle service!

20-06-2020 - 12:26:51

100% tevreden!
Goede service en bereikbaarheid!

20-06-2020 - 11:56:27

Top en snelle levering!



 
079 - 3613465